Secure4u fra kælder til tag

Sikring nat og dag

Secure4u's medarbejdere er veludannede med kurser indenfor sikring der udbydes af Sikkerhedsbranchens uddannelsessteder og med løbende produkttræning fra vores leverandører og samarbejdspartnere. Vi arbejder med et uddannelsesforløb som indebærer en 3 årig oplæring i sikring inden vi siger at de er fuldbefarne Sikringsmontører. Som ny montør kører de mellem 1 til 3 måneder sammen med en rutineret teknikker før de bliver sluppet løs alene i marken. Det skal være med til at sikre vores kunder en høj kvalitet.
Secure4u har en god stab af medarbejdere med lang ansættelse som er med til at sikre stabilitet i virksomheden og god kundeviden omkring de løsninger vi har installeret rundt omkring. Vi bruger derfor også tid på at pleje vores medarbejdere med arrangementer specielt for dem, coaching, sundhedsforsikringer, små træningssektioner i virksomheden med udvalgte produkter.

Det skal være et spændende hverdag med masser af udfordringer som er med til at skabe udvikling for vores montører og øvrige ansatte.
Sikring for os skal være spændende og udviklende som skal give en indholdsrig hverdag.

Lad ikke din sikring blive en sovepude

Send en besked til os.

24 / 7 SERVICE

  • ISO 9001:2015 certificeret
  • 24/7 Tilkalde Vagt
  • Grundlagt i 1998

Vores Vision

“Ærlighed - Troværighed - Hjælpsomhed”

Kontakt

salg@secure4u.dk +45 70 27 77 07 Send email