NÅR DIN ADGANG SKAL VÆRE HURTIG OG LET

Adgangskontrol

"Hvem kommer? Hvem går? og hvornår? Adgangskontrol kan løse disse opgaver, både lokalt med også i eksterne afdelinger.

SKAL DINE NØGLER
BLIVE TIL EN BRIK?

Få et gratis sikkerhedstjek af dit erhverv eller din bolig. Udfyld kontakt formularen og vi vender straks tilbage til dig.

Nøgleløse systemer

Nøgleløse systemer eller adgangskontrol er løsninger der kan hjælpe i hverdagen,

Nøgleløse systemer eller adgangskontrol er løsninger der kan hjælpe i hverdagen,så det ikke behøver at blive en udfordring at have styr på virksomhedens ansatte og deres gæster. Adgangskontrol kan også bruges til Vaskerier,lønsystemer, kantinen, elektroniske nøgleskabe og opbevaringsrum eller til styring af mødelokalerne og deres udstyr. Og selv med flere lokationer kan du styre det hele fra et sted så du kan se hvem der kommer og går samt hvornår!”

Adgangskontrol kan sikre at du ikke skal ud i dyre låseomstillinger hvis en medarbejder mister en nøgle. Man kan sikre ved hjælp af tidszoner og områder at rengøring eller andre der ikke har sin daglige gang kun kan komme ind de steder når de skal.

Som ISO 9001:2015 certificeret virksomhed indenfor Adgangskontrol arbejder vi løbende med processorne omkring installation og service af adgangskontrolsystemer så du som kunde altid er opdateret med de nyeste funktioner og firmware.

Secure4u er forhandler af følgende adgangssystemer: