stop udsynet med

TÅGESIKRING

"Tåge eller røg sikring er en måde at fjerne udsynet i rum hvor man vil sørge for at begrænse skaden under et indbrud."

Giv ikke tyven en chance

Få et gratis sikkerhedstjek af dit erhverv eller din bolig. Udfyld kontakt formularen og vi vender straks tilbage til dig.

Tågekanon

TÅGESIKRING DER VIRKER

Alarm er tilkoblet og tyven er brudt ind og alarm går i gang, Tågekanonen er klar til affyring så snart Tyven træder ind i det område hvor den har sit overvågningsområde via en eller flere verifikations detektorer. I løbet af 10 sekunder er det stort set umuligt at se foran sig og efter 30 sekunder er rummet fyldt helt op med tåge.

Tågen som kanonen skyder af er ufarlig for mennesker, dyr og øvrige genstande i rummet. En udluftning bagefter en afskydning og man kan se alt igen.

Tågekanon kan kombineres med vores special sirene eller stroboskop lys så det stresser tyven yderligere. Det kan også bygges op med styring så flere kanoner skyder af i puls og i områder så man presser den ubudne gæst ud igen. Hvis man ønsker det kan Tågesikring kombineres med f.eks. overfalds tryk så man aktivt kan sætte dem i gang når ens personale står i en situation hvor de er truet på deres sikkerhed.

Tågekanon kan bruges sammen med alarm eller som en standalone løsning til fx det lille kontor eller boligen. Secure4u har løsninger til alles behov.

Tågesikring kan installeres for

Kr. 4756 ,-

og for Erhverv pr. måned fra

Kr. 4756 ,-

Demo indbrud i privathjem