VI HJÆLPER DIG MED AT SE!

TV overvågning

"Man behøver ikke en kran for at kunne overvåge sin virksomhed eller sin grund. Med TV Overvågning kan man få et hurtigt overblik omkring hvad der sker

SKAL DU SE ELLER BLIVE SET?

Få et gratis sikkerhedstjek af dit erhverv eller din bolig. Udfyld kontakt formularen og vi vender straks tilbage til dig.

Overvågning

Vi har løsninger til alle former for behov

TV Overvågning eller Kamera Overvågning kan hjælpe din virksomhed eller dig selv med at få et overblik omkring situationen på stedet. Teknologien indenfor TV Overvågning har udviklet sig meget de sidste 5 år så vi i dag næsten med ingen lys til stede kan se hvad der sker. Billede kvaliteten har udviklet sig så man i dag som minimum benytter Fuld HD 1080 kamera og nogle steder bruger helt op til 4K kamera. Det kræver plads og båndbredde så derfor er der i dag også kommet nye standarder indenfor billedebehandling som trods højere opløsning i billede giver op til 4 gange så god udnyttelse af pladsen på harddisken.
Har du et eksisterende TV overvågningsanlæg så kan det i dag let opdateres til nyeste teknologi, da de eksisterende installationer kan genbruges i langt de fleste anlæg. Som ISO 9001:2015 certificeret TV Overvågning installatør arbejder vi løbende på at dygtiggøre os indenfor dette segment.

Vi benytter primært produkter fra:

Vi har kunder vi servicerer med følgende produkter:

TV Overvågning fra

Kr. 4756 ,-

og pr. måned fra

Kr. 4756 ,-

Starlight kamera i snevejr