Secure4U

Historien

Secure4u er en del af BR Teknik Cph ApS der blev grundlagt i 1998 af brødrene Allan & Kim Rasmussen. De startede hver deres firma i henholdsvis Herlev og Hvidovre, begge kom med en baggrund som uddannet elektrikere og Kim Rasmussen havde inden opstart af firma arbejdet 6 år i sikringsbranchen. I forbindelse med deres opstart indgik de partnerskab omkring service og installation af alarmer for Dansikring- Direct (i dag Verisure A/S).

I 2002 var opgaverne efterhånden så omfattende og der var kommet ansatte i firmaet, at man besluttede at slå dem sammen og omdanne det til et ApS, og . I den forbindelse samlede man alt aktivitet i kælderen i Herlev hos Allan Rasmussen. I 2009 blev partnerskabet med Dansikring-Direct ændret til en Franchise aftale og indebar blandt andet at firmaet skulle hav egen salgsafdeling med konsulenter, i forbindelse med dette flytter vi til Brøndby i lokaler der er egnet til disse opgaver.

I 2010 bliver Kim Rasmussen eneejer af virksomheden og i de følgende år oparbejder vi flere kompetencer indenfor sikring og styrker vores områder omkring især TV overvågning samt Adgangskontrol. I 2014 indgår vi en aftale med Securitas Kontrolcentral omkring monitorering af vores egne sikringskunder i de segmenter som Dansikring Direct ikke ønsker at servicere. I 2015 ændre Dansikring Direct navn til Verisure og ændre til mere målrettet fokus på privatmarkedet. Da BR Teknik Cph ApS gennem årene har oparbejdet en stor knowhow indenfor erhvervssegmentet, fastholder vi vores ekspertise på dette område og forbereder virksomheden på en drift baseret alene på dette.

I 2017 opkøber Verisure Falck Alarm og i forbindelse med denne overtagelse, står vi på en skillevej om vi skal fortsætte i det fokuserede privatsegment eller gå vores egne veje. Da opkøbte indebære mange erhvervskunder, ser vi opgaven som spændende udfordring og derfor vælger vi, at forlænge vores samarbejdsaftale med 3 år med Verisure A/S.

I januar 2020 meddeler Verisure A/S at de pga. omstruktureringer i partner kanalen fra efteråret 2020 ikke vil forlænge aftalen med BR Teknik Cph ApS, efter gensidige forhandlinger findes der en fælles løsning med virkning fra 30. april 2020. Efter næsten 22 år samarbejde, installation af mere end 10000 alarm installationer og daglig ansvar for ca 4500 primært erhvervs kunder i Storkøbenhavn er BR Teknik Cph ApS pr. 1. maj 2020 en selvstændig virksomhed med egne løsninger til private og erhverv.

Ved siden af vores eget brand Secure4u udfører vi entreprenør opgaver for andre sikringsvirksomheder primært på Sjælland og øerne.

Som ISO 9001:2015 certificeret virksomhed indenfor alarm, TV overvågning og adgangskontrol sikre vi vores kunder en ensartet installation og service med komponenter af høj kvalitet.

Virksomheden beskæftiger mellem 4-6 medarbejdere og holder til i Hvidovre i hyggelige omgivelser, tæt på de større omfartsveje så vi hurtigt og effektivt kan bevæge os ud til kunderne.  

ISO 9001:2015

Secure4U er blandt de få sikringsvirksomheder i Danmark som er ISO 9001:2015 certificeret indenfor Alarm, TV Overvågning og Adgangskontrol.

SECURE4U FRA KÆLDER TIL TAG

Sikring nat og dag

Secure4u’s medarbejdere er veludannede med kurser indenfor sikring der udbydes af Sikkerhedsbranchens uddannelsessteder og med løbende produkttræning fra vores leverandører og samarbejdspartnere. Vi arbejder med et uddannelsesforløb som indebærer en 3 årig oplæring i sikring inden vi siger at de er fuldbefarne Sikringsmontører.
Som ny montør kører de mellem 1 til 3 måneder sammen med en rutineret teknikker før de bliver sluppet løs alene i marken. Det skal være med til at sikre vores kunder en høj kvalitet.

Secure4u har en god stab af medarbejdere med lang ansættelse som er med til at sikre stabilitet i virksomheden og god kundeviden omkring de løsninger vi har installeret rundt omkring. Vi bruger derfor også tid på at pleje vores medarbejdere med arrangementer specielt for dem, coaching, sundhedsforsikringer, små træningssektioner i virksomheden med udvalgte produkter.

Det skal være en spændende hverdag med masser af udfordringer som er med til at skabe udvikling for vores montører og øvrige ansatte.

Sikring for os skal være spændende og udviklende som skal give en indholdsrig hverdag.

vi er

Secure4u teamet

Direktør

Kim Gammeltoft Rasmussen

Teknikker

Torben Bo Haenschke

Tekniker

René N. Stourup

Montør

Søren N. Jensen

Bogholder

Kaare Dehn

Montør

Mikkel Ravndal Hedelund

adresse

Find vej til Secure4u