lad os tage affære med

Tyverialarm

"Sikring af erhverv eller privathjem er en tillidssag. Når en konsulent fra Secure4u besøger din virksomhed eller din bolig tager vi udgangspunkt i at skabe en sikring der giver værdi og som kan løse dine behov ikke kun i dag men også i fremtiden."

HVOR SIKKER VIL DU BLIVE?

Få et gratis sikkerhedstjek af dit erhverv eller din bolig. Udfyld kontakt formularen og vi vender straks tilbage til dig.

BR Teknik Cph ApS - Secure4u

Meget mere end en alarmvirksomhed

Hos BR Teknik Cph ApS – Secure4u har vi arbejdet med sikringssystemer siden 1998. Fra virksomhedens start til maj 2020, bestod installation og service på alarm anlæg primært for Dansikring-Direct (Nu Verisure A/S) samt Falck Alarm

Gennem dette samarbejde og mere end 10000 installationer i Storkøbenhavn har vi oparbejdet en knowhow indenfor både de mindre trådløse installationer til privatboliger udviklet viden indenfor større installationer hvor der er behov for kombination af styringer eller opkoblinger via PC. I 2015 begyndte vi at installerer egne produkter på større projekter samt på kunder med krav om højere sikringsniveau.

Secure4u leverer derfor løsninger til et hvert behov og har et tæt samarbejde med Securitas omkring monitorering og udrykning på vores egne installationer. Ligesom vi benytter anerkendte produkter der alle er forsikringsgodkendte og af en høj standard i drift.

Vi arbejder med trådløs og kabelførte teknologier, hver for sig men også i kombination med hinanden samt benytter de sensorer der er nødvendige for at opfylde kravet om et minimum af fejlalarmer. Vi vælger den rigtige løsning til opgaven til den rigtige pris.

Alarmer vi primært arbejder med:

Alarminstallation fra

Kr. 4756 ,-

og pr. måned fra

Kr. 4756 ,-

Alarmer som vi har indgående kendskab, der ikke længere benyttes i egen kundeportefølje